Kundservice

 

Leverans

Vi strävar efter att utleverera alla varor inom 10 arbetsdagar efter att din beställningen mottagits på www.nordiskapersienner.com. Avvikelser på vissa produkter kan dock förekomma under högsäsong.

Om det av någon anledning skulle ske en försening av din leverans kontaktar vi dig via email med ett nytt beräknat leveransdatum.

Försöker vi leverera dina varor när du inte är hemma lämnar vårt fraktbolag ett informationsblad med uppgifter om ditt lokala uthämtningsställe. Du kan kontakta utlämningsstället för att ordna en ny leverans. Det är naturligtvis möjligt att hämta ut godsen själv.

Vi skickar alltid en bekräftelse med sändningsnumret och kontaktuppgifter till fraktbolaget.

När era varor levererats, kontrollera förpackningen och alla varor noggrant för eventuella tillverkningsfel eller leveransskador. Om du upptäcker att dina varor är skadade eller om någonting från din beställning saknas skall du kontakta vår kundtjänst snarast möjligt, dock inom 5 arbetsdagar. Numret till vår kundtjänst är 046 188845.

Inom Sverige ligger fraktkostnaden på 195:- oavsett hur mycket du beställer. OBS! Gäller endast beställningar under 2400mm. Kontakta oss för beställningar över 2400mm. Beställer du från Norge eller Danmark tillkommer en extra fraktkostnad. Var vänlig och kontakta oss för mer information.

Om du har några frågor angående din beställning var vänliga kontakta oss på info@nordiskapersienner.com Glöm inte att ange ditt ordernummer. Alternativt kan du kontakta oss på telefon 046-18 88 45. 

 

Privacy & Security

När du beställer från Nordiska Persienner måste du uppge viss information om dig själv. Du får ange ditt namn, din adress, personnummer och e-postadress. Det är viktigt att du förstår varför vi ber dig lämna dessa uppgifter och vad vi gör med dem.

Namn och personnummer
Namnet och personnumret behöver vi för att veta att det är rätt person som beställer. Eftersom vi skickar persiennerna till dig mot faktura samtycker du till att vi lagrar ditt personnummer i vårt kundregister. Vi skickar aldrig paket mot faktura till personer som uppger felaktiga eller ofullständiga personuppgifter.

E-postadress
E-postadressen är viktig för att vi ska kunna skicka orderbekräftelser, fakturor och information om det uppstår frågor eller problem med din beställning.

Information om registrering och användning av personuppgifter hos Nordiska Persienner

Nordiska Persienner lagrar dina namn- och adressuppgifter och andra kontaktuppgifter. Dessutom behandlas uppgifter om dina inköp, sammanlagt belopp och antal produkter.

Uppgifterna används av Nordiska Persienner för två ändamål: 1) för att fullgöra kundrelationens ömsesidiga rättigheter och förpliktelser (betalning och leverans av produkter, m.m.) och 2) för att utgöra underlag för information och marknadsföring. Vi lämnar aldrig ut uppgifter till en tredje part.

Information och marknadsföringsmaterial med stöd av uppgifterna i registret kan överföras till dig via e-post och endast av Nordiska Persienner.

Personuppgifter sparas under den tid du har en pågående relation med Nordiska Persienner och en tid därefter då du kan utnyttja fördelarna med att vara kund hos Nordiska Persienner.

Du kan när som helst vända dig till Kundservice och begära att eventuellt felaktiga uppgifter om dig skall rättas eller raderas.

Om Du vill avsluta kundrelationen helt efter en aktiv köp period är vi tacksamma om du meddelar detta så att vi kan radera dina uppgifter.

 

Returer

Varorna vi säljer tillverkas efter era önskemål och för era fönster. För ett fullgott resultat följ noggrant mätinstruktionerna för de exakta måtten på era fönster. Ta mått på alla fönster!

När era varor levererats, kontrollera förpackningen och alla varor noggrant för eventuella tillverkningsfel eller leveransskador. Om du upptäcker att dina varor är skadade eller om någonting från din beställning saknas skall du kontakta vår kundtjänst snarast möjligt, dock inom 5 arbetsdagar. Numret till vår kundtjänst är 046 188845..

Är ni inte helt nöjd med ert köp var vänlig kontakta oss så vi gemensamt kan lösa era problem. Eftersom alla varor är specialtillverkade efter era önskemål och specifikationer erbjuds inte återbetalningar som en lösning på skadade varor om dessa kan ersättas med nya.

Anvisningar för mätning och montering av våra varor måste följas noggrant. Inser ni att ni har gjort ett misstag vid beställningen, kontakta Nordiska Persienner AB omedelbart på telefon +46 46 18 88 45. Varorna kan inte returneras på grund av mätfel eller felaktigheter i den information som angivits vid beställningen. Om ni är osäker på hur man mäter bör ni ta kontakt med en fackman för vägledning. Klicka på länkarna nedan för mätnings- och monteringsanvisningar.

» Måttagningsanvisningar

» Monteringsanvisningar

Returvaror måste återsändas till Nordiska Persienner AB inom 30 dagar från ursprungligt leveransdatum. Tillstånd erfordras. Fraktkostnader för byte utanför garantin står kunden själv för och ersättes inte.

"Retur och Återbetalningspolicyn" föreskriver inte ovillkorligt returer och återbetalningar. 

Beställning

Alla våra persienner omfattas av en heltäckande 2års garanti mot eventuella fabrikationsfel.

Alla Nordiska Persienner AB´s produkter kvalitet kontrolleras noggrant, men skulle det bli några problem eller din beställning blivit fel var snäll och kontakta oss omgående via e-post på info@nordiskapersienner.com

Vi kommer omgående att besvara de frågor du har och vid behov ordna fram en ersättningsvara som skickas så fort som möjligt.

Returnera inga varor utan att först kontakta oss på info@nordiskapersienner.com eller ringa kundtjänst på telefon 046-18 88 45. Kosumentköplagen gäller.

Betalning

Nordiska Persienner AB använder både Paypal och Klarna för alla kredit-och betalkorts transaktioner. Din kreditkortuppgifter är helt konfidentiella genom hela transaktionskedjan.
 

Barnsäkerhet

EU-direktivet EN 13120 om barnsäkra solskydd är nu i kraft. Direktivet innebär en del detaljförändringar på alla lin- och kulkedjaförsedda produkter. De största förändringarna är att linor och kulkedjor kommer att anpassas efter monteringshöjden från golvet samt nya säkerhetsanordningar kommer att skickas tillsammans med varje produkt. Nya installationsanvisningar för våra produkter kan du hittar under monteringsinstruktioner när du välja produkt. Välkomna att kontakta oss om ni har frågor om produkterna och det nya EU-direktivet!