Materialegenskaper
 1. Honeycellgardin
  Honeycellgardin (16)
 2. Plisségardin
  Plisségardin (59)
 3. Ljusdämpande
  Ljusdämpande (46)
 4. Mörkläggande
  Mörkläggande (23)
 5. Transparent
  Transparent (6)
 6. Mönster
  Mönster (11)
 7. Flamsyddat
  Flamsyddat (7)
Färggrupp
 1. Vita
  Vita (26)
 2. Bruna / Natur
  Bruna / Natur (10)
 3. Gråa
  Gråa (17)
 4. Svarta
  Svarta (5)
 5. Blåa
  Blåa (5)
 6. Gröna
  Gröna (4)
 7. Röda
  Röda (3)
 8. Lila
  Lila (5)

Novapleat Se alla produkter

Sandatex Se alla produkter

Sandatex Mörkläggning Se alla produkter

Plisségardiner är en av nutidens mest moderna lösningar inom solskydd och är perfekta till alla rum, inklusive uterum och sunrooms.

Plisségardiner är inte bara dekorativa, de är också i högsta grad en effektiv solavskärmare och ett vackert insynsskydd som smälter väl in i fönstermiljön och tar nästan ingen plats i uppdraget läge.

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika färger, mönster och väv. Allt ifrån väv som släpper in ett behagligt filtrerat ljus och reflekterar bort värme till mörkläggningstextilier för att stänga ut solljus. Ett allternativ till plissé om du inte vill att linorna ska synas är Honeycellgardiner. Produktens "Honeycomb" effekt är inte bara vacker utan förbättrar även värmeutbytet under både vinter och sommar. Honeycellgardiner kan du nu hitta i alla tre av vår kollektion inte bara bland vår vävar från Sandatex.

Alla våra plissé och honeycellgardiner tillverkas som standard med Cosiflors attraktiva 20 mm-system som är tillgängligt i ett antal olika färger.

Plisségardiner från vårt Novapleat sortiment består nu av 42 olika varationer. Beroende på ditt val av färg och material kan du påverka vilken grad av ljusreflektion, absorption och genomsläpp din plisségardin har. Dessa vävar är bara en liten del av vårt sortiment. Kolla även vår nya inspirerande kollektion av plissé och Honeycellävar från Sandatex som nu består av cirka 100 olika variationer.

Alla våra plisségardiner från vårt Novapleat sortiment levereras med ett fjäderbelastad system. Du har möjligheten att välja mellen VS eller VS2. I övriga sortiment kan man välja även frihängande gardiner.

VS1 manövreras med hjälp av en handtag. En list är fast monterad i fönstret. Du kan själv välja om det är uppe eller nere.

VS2 manöreras men hjälp av två handtag, en på varje list.

Detta innebär att man kan manövrera plisségardin hur man vill, uppifrån-ner eller nerifrån-upp.

Alla våra plisségardiner skräddarsys naturligtvis efter ert behov. Max. bredd på alla VS produkter är 1500mm.