Novapleat

Novasol sortiment består nu av 42 olika varationer. Beroende på ditt val av färg och material kan du påverka vilken grad av ljusreflektion, absorption och genomsläpp din plisségardin har. Dessa vävar är bara en liten del av vårt sortiment.

Plisségardiner från vårt Novasol sortiment består nu av 42 olika varationer. Beroende på ditt val av färg och material kan du påverka vilken grad av ljusreflektion, absorption och genomsläpp din plisségardin har. Dessa vävar är bara en liten del av vårt sortiment. Kolla även vår nya inspirerande kollektion av plissé och Honeycellävar från Sandatex .

Plisségardiner är inte bara dekorativa, de är också i högsta grad en effektiv solavskärmare och ett vackert insynsskydd som smälter väl in i fönstermiljön och tar nästan ingen plats i uppdraget läge.

Vi tillverkar alla våra plissé och honeycellgardiner som standard med Cosiflors attraktiva 20 mm-system som är tillgängligt i ett antal olika färger.

Alla våra plisségardiner från vårt Novapleat sortiment levereras med ett fjäderbelastad system. Du har möjligheten att välja mellen VS1 eller VS2.

VS1 manövreras med hjälp av en handtag. En list är fast monterad i fönstret. Du kan själv välja om det är uppe eller nere.

VS2 manöreras men hjälp av två handtag, en på varje list. Detta innebär att man kan manövrera plisségardin hur man vill, uppifrån-ner eller nerifrån-upp.

Alla våra plisségardiner skräddarsys naturligtvis efter ert behov. Max. bredd på alla VS produkter är 1500mm.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per sida