Excel Kollektion

Vår Excel Kollektion av rullgardiner består nu av två av våra bäst säljande vävar, Splash, den mörkläggande Vitra samt en ny transparent väv, Serene.

Den nyligen utökade Splash ger en explosion av färg till kollektionen medan Vitra ger de mörkläggningsegenskaper som tidigare har saknats. Vi lanserar nu fyrtio nya färger som går från de mjukaste nyanser till pulserande och mörkare toner. Det utökade Splash sortimentet har förnyats för att spegla dagens inredningstrender och kundernas krav. De rosenröda-, lidelsefullt lila- och zesty gröna nyanserna har alla gett en färginjektion till hela kollektionen.

För att åstadkomma högst tänkbara kvalitet på alla våra rullgardiner är alla detaljer som används vid tillverkningen, d.v.s. kulkedjesystem, kedja, rör och monteringsbeslag likadana i alla tre kollektioner.

Alla våra rullgardiner skräddarsys naturligtvis efter ert behov och levereras som standard med kulkedja och monteringsbeslag i vitlackerad metall. Splash och Vitra finns även som lamellgardin och rullgardin till takfönster.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida