Materialegenskaper
 1. Ecologic wood
  Ecologic wood (65)
Färggrupp
 1. Vita
  Vita (14)
 2. Ljusa
  Ljusa (10)
 3. Medium
  Medium (15)
 4. Mörka
  Mörka (11)
 5. Svarta
  Svarta (5)
 6. Färgade
  Färgade (11)

Nova Excel Kollektion Se alla produkter

Novasol kollektion Se alla produkter

Wood by Nova Design Se alla produkter

Vår träpersiennerna finns i en mängd olika färger för att matcha just ditt hems inredning. Det finns allt från klassiska till moderna färger som kan kombineras med ett brett sortiment av stegband för att ge den unika designade känslan.

Världens skogar har stor betydelse för klimat, vattenförsörjning och tillgången till ren luft. Därför är det viktigt att skogarna i världen sköts på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. För människor och samhällen, djur och växter. Det är varför våra träpersienner är tillverkade av trä från förnyelsebart skogsbruk som följer rekommendationerna från FSC och Smartwood. Det betyder att en återplantering sker av alla avverkade träd.

Vi har skapat tre unika kollektioner som ge dig som kund nästan obegränsade möjligheter.

Novasol Ekonomi erbjuder måttanpasade träpersienner i 5 olika nyanser till oslagbara priser.

Novasol kollektion hittar man skräddarsydda träpersienner i ett 20-tal olika nyanser och ett bredd urval av stegband. Alla lameller är tillverkade av träslaget Lind som vi laserar och skydda med en vattenbaserad UV lack.

Vår wood by Nova Design kollektion är varje träpersienn är handgjord och utgörs av lameller som var och en handplockats efter färg och utseende. Träpersiennerna finns i en mängd olika färger för att matcha just ditt hems inredning. Det finns allt från klassiska till moderna färger som kan kombineras med vårt breda sortiment av stegband för att ge den unika designade känslan.