Materialegenskaper
 1. Ecologic wood
  Ecologic wood (62)
Färggrupp
 1. Vita
  Vita (14)
 2. Ljusa
  Ljusa (8)
 3. Medium
  Medium (13)
 4. Mörka
  Mörka (11)
 5. Svarta
  Svarta (5)
 6. Färgade
  Färgade (12)

Novasol Excel Kollektion Se alla produkter

Novasol kollektion Se alla produkter

Wood by Nova Design Se alla produkter

Våra träpersienner finns i en mängd olika färger för att matcha just ditt hems inredning. Det finns allt från klassiska till moderna färger som kan kombineras med ett brett sortiment av stegband för att ge den unika designade känslan.

Vi har skapat tre unika kollektioner som ger dig som kund nästan obegränsade möjligheter. Det innebär att du lätt kommer att hitta en träpersienn av högsta kvalité till såväl ditt kök, vardagsrum eller sovrum. Alla våra träpersienner är skräddarsydda efter din specifikation för att skapa den perfekta lösningen. Varför inte prova en av våra vita träpersienner med gråa stegband eller något mörkare t.ex. Walnut med svarta stegband eller en av våra svarta träpersienner t.ex. Sin?

Novasol Excel Kollektion är vårt senaste tillskott till vår träpersienn kollektion som ger oss möjligheten att erbjuda måttanpassade träpersienner i ett flertal färger med svårslagna priser! Från traditionella tränyanser till moderna svarta eller vita lameller. Alla träpersienner måttanpassas efter din specifikation och varje träpersienn levereras komplett med matchande stegsnöre eller stegband.

 

Novasol kollektion hittar man skräddarsydda träpersienner i ett 20-tal olika nyanser och ett bredd urval av stegband. Alla lameller är tillverkade av träslaget Lind som vi laserar och skydda med en vattenbaserad UV lack.

 

Vår Wood by Nova Design kollektion erbjuder handgjorde träpersienner där varje lamell  handplockats efter färg och utseende. Träpersiennerna finns i en mängd olika färger för att matcha just ditt hems inredning. Det finns allt från klassiska till moderna färger som kan kombineras med vårt breda sortiment av stegband för att ge den unika designade känslan.

 

Världens skogar har stor betydelse för klimat, vattenförsörjning och tillgången till ren luft. Därför är det viktigt att skogarna i världen sköts på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. För människor och samhällen, djur och växter. Det är varför våra träpersienner är tillverkade av trä från förnyelsebart skogsbruk som följer rekommendationerna från FSC och Smartwood. Det betyder att en återplantering sker av alla avverkade träd.

 

Beställ dina måttanpassade träpersienner online idag!